About Cuisine and more

Sperăm ca acest blog să vă dea idei de a încerca noi localuri din Timișoara, dar și idei geniale de a petrece timpul liber cu prietenii sau familia. Tot aici împărtășim cu voi experiențele din concedii: impresionante sau cu buget redus, așa poate vă ușurăm un pic planicarea concediului vostru.

Aproape că am reușit să acoperim cam toate restaurantele de prestigiu, chiar “de lux” din Timișoara, deși în ultimul timp apar tot mai multe localuri noi. De aceea,  ne-am gândit să vă împărtășim ieșirile petrecute împreună și experiența noastră personală din aceste minunate locuri.

Ne place mâncarea bună și ce găsim deosebit, vă împărtășim și vouă! Ne bucurăm că ne citiți!

Vom căuta să fim obiective și să culegem cât mai multe date, dorim să vă oferim idei de restaurante și locuri unde puteți merge, și să vă povestim cum a fost pentru noi.

Plănuim să facem un top al restaurantelor din Timișoara care ne-au impresionat. Vă puteți inspira atunci când doriți să invitați soția sau prietena la masă într-un loc mai deosebit, dar, desigur,  veți găsi și idei pentru o masă rapidă și bună. Sperăm să vă fie de folos poveștile noastre.

Suntem diferite din multe puncte de vedere și asta face ca experiența să fie acoperită în totalitate ! Și acum o mică prezentare despre fiecare:

Am noroc că mama gătește Dumnezeiește de bun, sănătos, gustos, fără grăsimi și de aceea pot să critic localurile care nu păstrează ideea aceasta simplă și de bază. – Curățenie, respect din partea personalului, ambiența, și mâncare buuunăăă! Asta contează (și mai mereu să fie puțin fancy :D) Toate ieșirile au o temă: – Am poftă de … Continue reading Andreea

Andreea

Bună tuturor ! Sunt Rodica, îmi place să mănânc în tihnă și să savurez mâncarea. Sunt tentată să încerc arome și gusturi noi. Îmi plac detaliile și echilibrul. Îmi place să gătesc și să creez rețete noi, inspirându-mă din preparatele restaurantelor.Nu am studii în domeniul gastronomiei, dar fac asta din pasiune ! Citatul meu preferat este: … Continue reading Rodica

Rodica