Homefresh – o “prietenie” de durată

Pe noi, cei de la Homefresh, ne-au convins din prima! De fiecare dată când comandăm de la ei, așteptăm ca niște copii nerăbdători, să vedem noul meniu, pentru a comanda ce vom găti săptămâna sau zilele următoare!

IMG_2255

Pentru cei care nu știu detalii despre Homefresh, pot citi experiența noastră cu ei, aici.

Atât de mult mi-a plăcut să gătesc ajutată de cei de la Homefresh (home cooking reinventat, disponibil în Timișoara și Cluj), încât am ales chiar și un abonament la ei, pe 6 luni! După cele 6 luni, îmi doream să mai pot prelungi abonamentul, deși știam că era o ofertă aniversară când l-am ales. Nu s-a mai putut prelungi, dar cei de la Homefresh au fost super mega-drăguți și mi-au mai oferit o lună de abonament cu reducere 40% la orice comandă! Foarte bună reducerea și chiar am economisit bănuți semnificativi, comandând 4 pachete pe săptămână, deci 4 cine asigurate!

Cele mai recente rețete gătite, au fost:

Îmi făcusem și un plan săptămânal: ridicam câte două pachete de la Prospero, luni și miercuri,…aveam ce să gătesc la cină: de marți până vineri. Sâmbătă găteam eu altceva, în cantitate mai mare pentru weekend, având uneori mâncare și pentru luni la amiază. Mai improvizam ceva luni seara. Dar, clar îmi era mult mai ușor cu pachetele de ingrediente de la Homefresh pentru că erau pregătite în avans: carnea marinată, sosul pregătit, cantitățile pregătite din timp și totul mergea ca pe roate!

În fiecare seară în bucătăria mea mirosea diferit, alte condimente, alte gusturi! Gătirea cinei era mult mai rapidă, 30-40 minute maxim, chiar și cu un băiețel pe lângă mine, care avea și el nevoie de atenția mea. Am învățat de fiecare dată un truc sau o rețetă nouă, reinventându-mă atunci când gătesc pe cont propriu.

Asocierea lor cu cei de la Prospero, pe mine m-a ajutat foarte mult, pentru că îmi era mult mai ușor să le ridic de la ei, fără alte costuri!

Recipientele de plastic sau din sticlă, primite de la ei, le-am refolosit la condimente, depozitat în frigider, chiar le folosea și băiețelul meu ca jucării: construia turnulețe din ele în timp ce eu găteam, dezvoltându-și dexteritatea 🙂. Cutiile din carton le aduceam înapoi la Prospero pentru a le refolosi sau recicla cei de la Homefresh.

Nu știu dacă știti, acum cei de la Homefresh au un site mult mai îmbunătățit, mai ales pe mobile. Era o perioadă când îmi mergea foarte greu când accesam site-ul lor de pe telefon! Acum merge perfect, pot da comanda în mai puțin de un minut. Chiar și unele câmpuri îmi rămân memorate pentru a-mi ușura munca! Felicitări!

Le recomand tuturor să aibe curajul să gătească acasă altfel, bineînțeles ajutați de cei de la Homefresh, care fac o treabă bună, țin la calitate, sunt serioși și prompți! Exact ce trebuie! Cum se face o comandă, detalii aici.

Recomand să aruncați o privire și la postarea mea despre un aparat inovator, care mi-a ușurat considerabil modul de a găti: Thermomixul, care e un mega-ajutor în bucătărie, detalii aici. Thermomixul cu cei de la Homefresh, chiar fac o echipă bună, pentru că de obicei la Thermomix gătesc garnitura rețetei, cum ar fi orez, cartofi la abur, piure sau altceva, în timp ce restul le gătesc clasic și prepar cina cu minim efort!

Într-adevăr prețurile lor au crescut recent, dar când s-a întâmplat asta, și-au anunțat clienții. În plus, așa cum scriu și la ei pe blog, aleg garanția calității, în caz contrar îți vor da banii înapoi! Eu mereu am pus în balanță sănătatea, diversitatea ingredientelor, gătit rapid, timpul câștigat și griji în minus, pentru planificare meniului săptămânal! Așa că voi continua să gătesc acasă “reinventat”, cu Homefresh!

Recomand homefresh.ro 😋

Cu prietenie,

Rodica

One thought on “Homefresh – o “prietenie” de durată

  1. Pingback: Homefresh – o “prietenie” de durată — Cuisine and more – Angelica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.