Restaurante preferate în Timișoara

Am prins drag de câteva localuri drăguțe din Timișoara unde se mănâncă bine, iar în acest post vă vom povesti puțin despre fiecare.

At Fabrika

Dacă vă aflați la Iulius Mall, Fabrika este o locație excelentă pentru prânz, mai ales în weekend când nu este așa aglomerat. Au o selecție de preparate pentru toate gusturile și stilurile alimentare. În ultima perioadă a devenit un obicei să comandăm o porție delicioasă de Escalivada (vânată coaptă cu ardei copt și roșii, alături de felii de pâine prăjite și asezonate cu ulei de măsline și usturoi). Întrebați și de supa/ciorba zilei, iar la final delectați-vă cu un desert din selecția impresionantă de torturi și prăjituri!

Link către meniul lor.

img_1801

Pepper – Steak&Shake

Pepper este un loc drăguț în Piața Unirii chiar lângă Dom. Dacă ne aflăm prin zonă, mai mereu tindem să ajungem la ei. Ce ne place: Guacamole & Pita alături de o porție de legume delicioase, divin!

img_0961

Au de asemenea diferite sortimente interesante de pizza foarte gustoase și îndrăznețe, cum ar fi: pizza cu brânzeturi locale, smochine, prosciutto, rodie și migdale, Wow!  În principiu, orice ai comanda nu riști, și sigur va fi gustos. Ce apreciez este că, deși în unele zile localul este plin, timpul de servire al preparatelor este relativ redus.

Link către meniul lor.

Locanda del Corso

Locanda del Corso este prima alegere dacă ești în zona centrală și ai poftă de pizza bună.

Fiind un local cu specific italian, pizza este ca la ea acasă. Vara, după plimbarea de seară prin centru, invitați-vă partenerul/partenera la o cină la Locanda del Corso, găsiți locuri și fără rezervare.

Link către meniul lor.

Massimo Timișoara

Un alt loc care merită menționat în zona centrală, chiar aproape și cu vedere superbă către catedrală este Massimo. Este probabil cel mai popular loc, mai ales vara unde mai mereu este coadă la Il Gelato Di Bruno.

Aici pizza este de asemenea foarte gustoasă, dar nici deserturile lor nu se lasă mai prejos.

Timpul de așteptare este redus, chiar dacă este cel mai aglomerat local din centru, iar asta este un lucru foarte bun.

Link către meniul lor.

Restaurant Sabres

Sabres este prima alegere pentru un meniu cu specialități din pește sau când avem poftă de un paltou cu fructe de mare ca în Grecia.

Despre Sabres am scris mai multe postări detaliate aici și aici.

Atât în sezonul rece dar mai ales vara, recomandăm să îi vizitați. Terasa lor este cea mai frumoasă, iar preparatele au fost mereu la înălțime! Servirea ireproșabilă, nimic de comentat.

Link către meniul lor.

img_0999

Restaurant Dinar

Pentru gurmanzi și pasionați de preparate tradițional balcanice, restaurantul Dinar este alegerea perfectă. Iar dacă alegeți să vă serbați ziua de naștere aici, cu siguranță vă veți impresiona invitații, atât vizual cât și culinar. Pozele vorbesc de la sine.

Link către meniul lor.

img_1027

Casa Antinori

Casa Antinori, în apropiere de Iulius Mall, este o locație dragă nouă din mai multe motive: atmosferă intimă, decor tip toscan, servirea de nota 10, preparate italienești ireproșabile din ingrediente proaspete și gătite de un bucătar italian. Au de asemenea o selecție frumoasă de vinuri din întreaga lume.

Urmăriți pagina lor de facebook pentru evenimentele ce le organizează, iar dacă sunteți în căutare de un local pentru o onomastică, o întâlnire în cadrul firmei, nuntă sau botez, nu veți da greș alegând Casa Antinori!!

Link către meniul lor.

img_1899

Shizen Sushi bar

Shizen Sushi bar este printre cele mai frecventate localuri de noi, săptămânal aș putea spune. Cel mai bun sushi din oraș (pe încercate)! Dacă ești la Shopping City mall, în zona de food court, nu ai cum să îl ratezi. Ingredientele proaspete și iscusința chef-ului rezultă într-un platou de sushi perfect!

Link către meniul lor iar pentru mai multe detalii citiți și postul nostru.

img_0034

In Thyme

In Thyme este un local din zona Pieței Unirii. Platourile lor sunt foarte bune, vă garantăm că nu veți da greș orice ați alege din meniu, asta este sigur! Servirea foarte bună. Link către meniul lor. În poze aveți Platoul vegan și Fritto misto.

img_1636

Pulcinella – Pizza @Home

Pentru pizza la domiciliu, favorită este cea de la Pulcinella. Ingrediente proaspete, blatul pufos, perfect pentru un movie night. Link către meniul lor. Livrarea este gratis pentru comenzile de peste 50 lei (adică 2 pizza).

Poftă bună să aveți!

Andreea

3 thoughts on “Restaurante preferate în Timișoara

  1. Pingback: Restaurante preferate în Timișoara — Cuisine and more – Angelica

  2. Pingback: Nou în oraș – Influence Food&Passion – Cuisine and more

  3. Pingback: Private: Nou în oraș – Influence Food&Passion – Cuisine and more

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.