Grill to Chill – primul steakhouse din Timişoara

Primul steakhouse din Timişoara şi-a deschis porţile încă din Iulie 2016 şi ne încântă cu preparate din carne şi fructe de mare. Magia culinară este realizată de Chef Daniel Grosu.

Preparatele la grătar sunt realizate cu ajutorul celui mai bun grătar pe cărbuni din lume, Josper, o combinaţie între grill şi cuptor, ce necesită de asemenea o doză de profesionalism.

De când s-a deschis, i-am călcat de câteva ori pragul, iar azi vrem să împărtăşim cu voi experienţa noastră culinară 😉

Grill to Chill are o capacitate în jur de 30 de perosoane şi întâmpină pofticioşii cu un design tipic de un adevărat steakhouse :))

14876539_1726499527676573_8838021619655449665_o

Meniul destul de sugestiv, nu lasă loc de dubii în alegerea preparatelor, având o selecţie considerabilă de feluri de carne: muşchi de vită Australia Wagyu, USA Black Angus, Australia Black Angus, South America Premium, etc.

img_8820

Meniul este bine gândit şi pentru cei ce vor s’mthing light, cum ar fi diferite salate cu muşchi de vită Black Angus, somon afumat sau piept de curcan. Preţurile pentru salate începând de la 35 lei.

Nu lipsesc nici popularii burgeri din 100% carne de vită, piept de porc, curcan sau veggie, serviţi alături de cartofi rupţi, sos şi salată. Preţurile pentru burgers începând de la 30 lei.

img_5330

Localul surprinde şi cu o selecţie de peşte şi fructe de mare: Tuna Steak, caracatiţă la grătar, biban, creveţi şi calamari:13717261_1659306981062495_6569610209040968430_o14725655_1723802711279588_2734543980798972006_n

Pentru aperitiv am ales o selecţie de brânzeturi, fructe, ţelină apio şi biscuiţi (35 lei). Felurite tipuri de brânză, frumos prezentate, ne-au încântat papilele gustative. Țelina apio a fost noutate acestui aperitiv, chiar original! Un pahar de vin alb este un must pentru acest starter😉

img_5329

Costele de porc, incredibil de suculete, gustoase şi fragede, servite alături de salată, roşii şi sos barbeque(43 lei – 550g):

img_5336

De apreciat este că aceste coaste nu sunt exagerat de condimentate sau lipicioase de la tot felul de sosuri, ci sarea cu puține condimente, nu te fac să uiți cum are gustul adevărata carne!

Burger-ul veggie e senzație 😱… plus că e o porție copioasă! Gustul de brânză la grătar, cartofii foarte gustoși…pe gustul meu, așa mai prăjiți, plus salata fresh, s-au combinat minunat! Doar sosul de iaurt nu a fost pe gustul meu, pentru că avea un gust puternic de busuioc, în rest e un preparat pe care l-aș comanda oricând!

IMG_8900

De fiecare dată servirea a fost la înălțime…primind recomandări și informații din partea ospătarilor, ori de câte ori a fost nevoie.

Cu siguranţă recomandăm Grill to Chill, pentru un festin cu sticky porc ribs, juicy burgers, iar în privinţa cărnii, calitatea este premium!

Mai multe review-uri pe tripadvisor.

Mai multe poze delicioase pe facebook-ul lor:

This slideshow requires JavaScript.

Bon appetit!

Andreea şi Rodica

60d1bbd3fe56fc26d32b557a703d1db5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s