Salad & Chic – armonia gustului

Am primit recent recomandări să mergem la Salad & Chic (Timișoara) – un altfel de bistro – unde ne-am simțit foarte bine și am mâncat cele mai apetisante salate! Vreți să vedeți ce a ieșit? Citiți în continuare 🙂 .

Nu ne era deloc cunoscută denumirea acestui bistro, tot ce știam era că se mănâncă bine și că au salate gustoase. Așa că am pornit în căutare de noi experiențe culinare! Ne-am oprit în zona Unirii, pe Strada Eugeniu de Savoya, nr. 8, un loc mai retras, deși e situat pe o stradă pietonală unde te poți plimba în voie.

Interior Salad & Chic

Găsind locația, am ales să stau în interior, nu pe terasă, cel mai probabil, eram mai mult curioasă să văd ce se ascunde în spatele decorațiunilor florale pe care le zăream de pe geam… și surpriză…!!! Parcă am pășit într-o altă lume, un decor inedit, o senzație plăcută ca și cum toată creativitatea a atins cote maxime, bucurând privirea. Felicitări pentru decorul creeat! Arată totul foarte bine!

Acest bistro a fost deschis numai din luna februarie 2016, dar terasa lor este plină de clienți și asta e de apreciat, se vede că au făcut o părere bună și oamenii recomandă mai departe acest bistro. Am aflat și de ce sunt atât de lăudate salatele de aici: pentru ca au ingrediente selecționate, pe cât posibil, de la cultivatori locali, iar dresing-ul lor îmbogățește gustul salatei, creând o armonie de arome!

Meniul zilei la Salad & Chic, nu îl ratați ! 🙂

Zâmbește și vei fi fericit!

Meniu Salad & Chic

Meniul lor are, din toate punctele de vedere, o ofertă sănătoasă pentru noi! Aici se găsesc o multitudine de ingrediente, unele neștiute sau neîncercate până acum. Regret doar că până acum nu am reușit să încerc și oferta lor pentru prânz. Dar va urma 😊

Am băut o excelentă limonadă cu mentă (500ml, 10 lei) și am pus-o pe lista mea de băuturi favorite! Dar nici Frappuccino Oreo nu s-a lăsat mai prejos (13 lei) 🙂 . Le recomand!

Limonadă de mentă și Frappuccino Oreo

Fresh de portocale

Revista Altfel

La prima vizită aici, revista Altfel mi-a ținut o companie plăcuta, alături de un fresh de portocale. A doua oară nu a mai fost nevoie, pentru că am venit însoțită cu o prietenă de suflet și parcă am sărbătorit, în acea seară, prietenia noastră de ani buni, fără să fi planificat asta de dinainte !

În așteptarea salatelor savuroase, eu și prietena mea, ne-am delectat cu un platou deosebit: Rulouri de somon (22 lei). Au primit binemeritate complimente din partea noastră! Dar asta nu era nimic,…eu așteptam Vedeta Salatelor, dacă pot să îi spun așa, salata casei: Salata Chic (26 lei), pe care i-o recomandasem acum prietenei mele.

Rulouri de somon

Salata casei, Salata Chic

Dacă deja ați încercat Salata Chic, puteți trece la nivelul următor: Salată cu branză de capră (24 lei). Recunosc, nu îi va plăcea oricui, mai ales celora care sunt pretențiosi la lactate, diferite brânzeturi. Eu am încercat-o și m-a dus cu gândul la vizitele bunicilor, la drumul la stână, acolo unde primeam felurite tipuri de brânză să gust: caș proaspăt, urdă, brânză sărată.

Salată cu brânză de capră

Această brânză de capră are consistența brânzei de burduf, care e diferită de celelalte brânzeturi. Aici cantitatea contează, iar gustul puternic este atenuat de smochinele dulci și bucățile acrișoare de măr verde. Nu poți să știi dacă iți place sau nu, până nu încerci! Am văzut pe pagina lor de facebook că e destul de apreciată o brânză Burrata, dar trebuie să mai cercetez despre ea 🙂 , până data viitoare.

Chic Salad

Acest cafe-bistro-bar, Salad & Chic, ne-a încântat de fiecare dată, oferind calitate și fiind  alternativa cea mai bună pentru o mâncare gustoasă și sănătoasă, într-o zonă centrală a orașului Timișoara !

Bucură-te de ceva gustos și în același timp foarte sănătos, fără frică de kilogramele în plus ! Alege să fii sănătos și bucură-te din plin de natură și beneficiile ei !

Poftă bună !!

Rodica

One thought on “Salad & Chic – armonia gustului

  1. Pingback: Salad – loredana cuceu

Comments are closed.